Přátelé

Asociace FESTAS je otevřená nejen festivalovým promotérům, ale i podnikatelským subjektům, pro které je festivalový trh relevantní. Těmto subjektům asociace nabízí možnost specifického členství v režimu “Přátelé asociace”. Takový člen asociace má stejná práva a výhody jako klasický člen, s výjimkou práv hlasovacích v rámci fungování asociace.

Budějovický Budvar, n.p.

Slavný po celém světě, doma v Českých Budějivicích

GENERALI ČESKÁ POJIŠŤOVNA a.s.

S novým přítelem FESTAS nejsme na pojištění festivalů sami

GetID

Identifikační náramky, karty a mnoho dalšího, profesionální a komplexní zajištění identifikace nejen pro festivaly

GoOut

Ticketing na míru pro každý festival

Heineken

HEINEKEN Česká republika je jedním z nejvýznamnějších hráčů na českém pivním trhu. Vyrábí a distribuuje produkty nejvyšší kvality pro široké spektrum zákazníků. Ve všech fázích výroby přitom preferuje procesy šetrné k životnímu prostředí. Vaříme radost, která spojuje.

Jägermeister

Nepřestávejte lovit

NFCtron

NFCtron není jen platební systém. Jsme technologický partner — díky našim zkušenostem a přehledu o trhu jednorázových akcí vám pomůžeme a předáme své know-how

NICKNACK

Napij se jinack

OnSinch

Workforce management & community-building software pro festivaly a eventy. Snadné plánování směn, přístup z mobilních zařízení a více než 4 miliony naplánovaných hodin. Hrdě podporujeme festivaly Rock for People, Pohoda, Prague Pride, Ji.hlava a společnosti jako Shameless, AV MEDIA a Zátiší Group.

TOI TOI

Mobilní hygiena, bezpečnost a produkční prostory pro Váš festival

Plzeňský Prazdroj

Přední výrobce a exportér českého piva, které vaří ve čtyřech pivovarech, v Plzeňském Prazdroji a Gambrinusu v Plzni, v Radegastu v Nošovicích a pivovaru Velké Popovice

Rudolf Jelínek

Slivovice a další ovocné destiláty nejvyšší kvality už od roku 1894! A nově také Muzeum slivovice se zážitkovou degustací a nabídkou nealko nápojů!

Výstaviště Praha

Na kulturu. Na zábavu. Na sport. Na relax. Na Výstaviště!